Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemAiRedirectWww has a deprecated constructor in /usr/home/restaurantlafabrica.com/web/plugins/system/airedirectwww/airedirectwww.php on line 15 Qui Som

Nosaltres

Fusió de la cuina Japonesa i Mediterrània, al centre de Vilafranca.

La xemeneia de l'antiga fàbrica de pasta, al Restaurant La Fàbrica des de 1870

El relleu generacional al Restaurant La Fàbrica

El local on s'ubica el Restaurant "La Fàbrica" atresora, des d'inicis de segle XIX una llarga tradició sota el guiatge de la família vilafranquina Quer, ja que allà mateix, en aquell indret, de la carretera de Sant Martí, hi havia en funcionament la fàbrica "La Teresita", dedicada a la pasta i de reconegut prestigi arreu. 

L'actual espai gastronòmic ret homenatge als seus antecessors. De fet, tot l'establiment recorda l'activitat comercial del segle passat. Més recentment, l'any 2001, Martí Quer, Miyuki Hamano i Bernard Franco, després de viure uns anys a Nova York, van tornar al Penedès i van obrir les portes d'aquest espai de menjars amb reminiscències del Japó, país d'on és descendent Hamano.

La segona generació als fogons de La Fàbrica.

Amb el pas dels anys, el Restaurant "La Fàbrica" ja el gestiona la segona generació, és a dir, els fills: Koji Quer i Kiku Quer, que estariem dintre de la cinquena generació d'el·laboradors de pasta.

Ells dos el volen continuar consolidant com una oferta tradicional però també diferent. Els dos, atressoren un bon pòsit d'experiència, i és que van començar molt aviat a moure's pels fogons del local, a més de marxar a Osaka (Japó) per especialitzar-se en la cuina materna. "Tenim la sort que els pares han cregut en nosaltres i ens han donat molta confiança", afirmen.

Destaquen que la seva no es una cuina tradicional: "Nosaltres experimentem constantment; volem oferir cuina japonesa, però sense oblidar-nos de la catalana". Explica que les dues cuines tenen poques similituds. La de casa nostra té molt més treball de cocció, amb productes molt diversos, "i l'objectiu es combinar-les a la perfecció per oferir dues cuines molt diferents, però alhora compatibles".

Espai per als nostres clients
Les postres exclusives de cada temporada; Montblanc.

Una cuina familiar, per a un tracte acollidor.

La cultura japonesa de la mare dels nous responsables, marinada amb la catalana del pare. La il·lusió, formació, sinònim de garantia pel canvi generacional. No es una aposta sinó una assegurança de futur.

Renovació constant, sense tocar l'essència del que sempre ha estat La Fàbrica.

La nostra filosofia


No deixem d'experimentar amb els nostres ingredients més personals, no deixem de sorprendre als nostres clients.

Ingredients frescos


Veiem néixer i créixer els nostres productes, per realitzar una elaboració al 100% dels nostres plats.

Fet a casa


Preparem les nostres pastes fetes a mà al nostre taller d'el·laboració; Triangoloni, Tortellini de formatge, pera, Fettuchini, Ravioli de confit d'ànec, Gnocchi...amb farcits que canviem segons la temporada i mercat.

Sempre mantenint la qualitat


Sempre atents al punt de cocció idoni per a cada un dels nostres ingredients, per a oferir al nostre client i que gaudeixi de la millor experiència possible.

Ous d'ànec i gallina, herbes i hortalisses de temporada del nostre hort.

Moltes de les verdures de temporada i ous que s'ofereixen al restaurant procedeixen d'un hort propi situat a Pontons. El compostatge i adobament de les plantes les fan ells mateixos i, per tant, al seu hort no hi ha res que no sigui natural. I això es nota en el resultat final.

Menció a part mereixen els ous de les gallines, a les quals únicament alimenten amb pinso ecològic i altres verdures del mateix hort. Com que els ous de gallina han sortit tan bé, ara s'han incorporat ous d'ànec que tenen un gust més cremós i gustós que els tradicionals.

La pasta fresca feta artesanalment amb els ous de gallines pels fills de la família Quer Hamano. Amb experiències viscudes a Itàlia, per a aprendre la técnica. 

“Tot ho fem amb les mans i això obre un ventall de possibilitats molt gran ja que podem fer el tipus de pasta que ens vingui de gust".

La filosofía de la Fàbrica, per tant, és que quantes més coses es pugui fer per un mateix, millor, ja que menys additius hi haurà.

Reserves per a grups

Per a sopars d'empresa, sopars familiars o amics, tenim a disposisió la nostra carta i menú a mida per a cada ocasió. Per a reserves, posem a disposició el nostre telèfon de contacte, per a realitzar el tracte personal adient per a cada cas.

Per reserves, truca'ns al +34 938 171 538