La Fabrica Vilafranca_0 1.jpg

El local on s'ubica el Restaurant "La Fàbrica" atresora, des d'inicis de segle XIX una llarga tradició sota el guiatge de la família vilafranquina Quer, ja que allà mateix, en aquell indret, de la carretera de Sant Martí, hi havia en funcionament la fàbrica "La Teresita", dedicada a la pasta i de reconegut prestigi arreu. 

L'actual espai gastronòmic rep homenatge als seus antecessors. De fet, tot l'establiment recorda l'activitat comercial del segle passat. Més recentment, l'any 2001, els primers fundadors després de viure uns anys a Nova York, van tornar al Penedès i van obrir les portes d'aquest espai de menjars amb reminiscències del Japó, país d'on és descendent un dels fundadors, Miyuki Hamano.

El Restaurant

cruixent.jpg

Tradició familiar

La segona generació als fogons de La Fàbrica.

Amb el pas dels anys, el Restaurant "La Fàbrica" ja el gestiona la segona generació, és a dir, el fill Koji Quer, que estaria dintre de la cinquena generació d'elaboradors de pasta.

Ell vol continuar consolidant com una oferta tradicional però també diferent. Ell, atresora un bon pòsit d'experiència, i és que va començar molt aviat a moure's pels fogons del local, a més de marxar a Osaka (Japó) per especialitzar-se en la cuina materna. "Tinc la sort que els pares han cregut en mi i m'han donat molta confiança", afirma.

Destaquen que la seva no és una cuina tradicional: "Nosaltres experimentem constantment; volem oferir cuina japonesa, però sense oblidar-nos de la catalana".

 

Explica que les dues cuines tenen poques similituds. La de casa nostra té molt més treball de cocció, amb productes molt diversos, "i l'objectiu és combinar-les a la perfecció per oferir dues cuines molt diferents, però al hora compatibles".

tataki bou TKA 1.jpg

Direcció

Carrer Hermenegild Clascar, 4, 08720 Vilafranca del Penedès, Barcelona, España

Horaris dinar

Contacte

Consultar l'horari actual

segons a les restricció de

COVID-19

Horaris sopars

Consultar l'horari actual

segons a les restricció de

COVID-19

© 2020 by 2punto0.net